STAKLO BLESOK-ALBEDO

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Вторник, Четврток - Петок 08:00 - 20:00
  Среда, Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302315

Опис

Фирмата постои од 2005 година и се наоѓаме во строгиот центар на градот зад поштата. Фирмата се занимава со изработка и преработка на сите видови стакла термо изолациони стакла и ниско енициони стакла (4 сезони и к- стакло ). Исто така нашата фирма се занимава и со изработка на секаков вид PVC и алуминиумска столарија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од STAKLO BLESOK-ALBEDO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.