Cashback & Shopping Points

 • 5,5% Cashback Deal* Сега 5,5% наместо 2% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Опис


Во МЛ АУТО можете да најдете


 • Секаков вид на галантерија
 • лед свтла
 • патосници
 • раткапни
 • хемиско чистење на коли
 • акомулатори
 • навлаки
 • полирање на светла

За вашата кола да блесне во  вистинско светло

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ML AUTO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.