Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

100% ОРГАНСКИ КОМПИР ОД МАЛЕШЕВИЈАТА.СОРТА НА КОМПИР АГРИА,ПОГОДЕН ЗА ПРЖЕЊЕ,ВАРЕЊЕ И ПЕЧЕЊЕ..СЕ НАОГАМЕ НА АДРЕСА УЛ.СКУПИ БР22/37А ВО НАСЕЛБА ЗЛОКУЌАНИ.БЕСПЛАТНА ДОСТАВА НА НИВО НА ГРАД СКОПЈЕ
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TKN 17?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.