MZT INZHENERING Bitola

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Членскиот попуст важи само за плаќање во готово, не се добива на одложено плаќање.

Опис

Во лимарија Ролформинг Битола, добивате професионални лимарски услуги за Вашите потреби.
Изработуваме пластифициран и поцинкуван профилиран лим од типот на ниско и високо трапезно ребро, ќерамида, ламперија, ѕиден панел, но и сферен лим. 
Изработување на машински олуци, и големи и мали, без ограничување во димензијата. 
Лимот е атестиран 1 класа.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MZT INZHENERING Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.