Foto & Video SASHO SENA Prilep

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Со закажување
 • Контакт
  mob: +389 71 595 841 Сашо
 • ID на Трговски Партнер
  36302289
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Фото & Видео САШО СЕНА Прилеп е свадбена продукција со долгогодишно искуство од 15год и врвен квалитет во зачувувањето на вашите најубави моменти од животот. 


Ние ви нудиме снимање и Фотографирање со најсовремена технологија  
wedding Love story ( изработка на свадбена приказна )
wedding photo session ( свадбена фото сесија )
wedding photo book ( свадбен фото албум )
изработување на сите димензии на фотографии
видео кран, снимање со дрон

Свадбената фотографија не е само парче хартија, таа е полна со емоции и направена со љубов. 


                КВАЛИТЕТНА УСЛУГА И НАЈПРИСТАПНИ ЦЕНИ
                        ФОТО & ВИДЕО САШО СЕНА ПРИЛЕП
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Foto & Video SASHO SENA Prilep?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.