Foto & Video SASHO SENA Prilep

Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3% Cashback Валиден од 05.1.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Фото & Видео САШО СЕНА Прилеп е свадбена продукција со долгогодишно искуство од 15год и врвен квалитет во зачувувањето на вашите најубави моменти од животот. 


Ние ви нудиме снимање и Фотографирање со најсовремена технологија  
wedding Love story ( изработка на свадбена приказна )
wedding photo session ( свадбена фото сесија )
wedding photo book ( свадбен фото албум )
изработување на сите димензии на фотографии
видео кран, снимање со дрон

Свадбената фотографија не е само парче хартија, таа е полна со емоции и направена со љубов. 


                КВАЛИТЕТНА УСЛУГА И НАЈПРИСТАПНИ ЦЕНИ
                        ФОТО & ВИДЕО САШО СЕНА ПРИЛЕП
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Foto & Video SASHO SENA Prilep?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.