Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 09:00 - 20:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302287
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

„Флорис“ е компанија формирана во 1999 година со седиште во Кочани. Новиот изложбен салон се наоѓа во индустрискиот дел на Кочани, на булеварот „Теодсиј Паунов“.
„Флорис“ веќе прерасна во препознатлив бренд на овие простори и пошироко со богатство од декоративни производи. Разновиден мебел, ламби, слики, порцелан, прекривки, вештачко цвеќе, новогодишни и влигденски украси, декорации за секакви пригоди, свечености, за прилики од секојдневието. Стилот што го градиме десет години, идеите и визиите што ги внесуваме во начинот на работењето и односот кон деловни партнери се единствени. Кај нас можете да најдете мноштво комбинации на предмети и декорации кои создаваат магична атмосфера и внесуваат убавина во Вашиот дом, во секојдневниот живот...
Потребено е само да оствариме контакт, да не посетите и магијата од „Флорис“ веќе е пренесена кај вас..

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FLORIS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.