Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Квалитетот и услугата што ги нудиме се базирани на нашетот долгогодишно искуство. Ние ви нуди продажба и изработка на оптички помагала и очила за сонце по најповолни цени !!! 
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од OPTIKA SHIJAK?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.