ELEKTROINZHINERING-TIM

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 15:00
 • Контакт
  mob: +389 77 843 462 - Toshe Tanushevski
 • ID на Трговски Партнер
  36302266

Опис

Успешна работа од 4 години, добро изграден тим, отворени за соработка од секаков вид.
Докажан квалитет и долготрајна соработка. Ви стоиме на располагање.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ELEKTROINZHINERING-TIM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.