RADIO PELA Krivogashtani

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

„Пелагонија на дланка – радио за целото семејство“ е идејата на тимот кој е двигател на овој медиум!
Целта е обработка на теми кои се од витално значење за жителите од Пелагонискиот регион, земјоделци, стопанственици, спортисите, културните работници, како и објективно и навремено информирање на оние кои не следат!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RADIO PELA Krivogashtani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.