Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

District Caffe се наоѓа на влезот на градскиот парк во Кавадарци. Исклучителна местоположба во градот!!!
Тоа е местото каде што времето застанува а вие уживате во секој миг. Задолжително место за да се започне денот со првото утринско кафе,и местото каде што ќе се чуствувате опуштено како да се наоѓате дома :)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од District Caffe?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.