Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

НЕВРУС КОМПАНИ Е ЛИМАРСКА РАБОТИЛНИЦА КАДЕ ВРШИМЕ ИЗРАБОТКА НА СИТЕ ВИДОВИ НА КРОВОВИ И ОЛУЦИ ОД СИТЕ БОИ НА ЛИМ, КАКО И ПРОДАЖБА НА ЛИМ, СО 20 ГОДИШНО РАБОТНО ИСКУСТВО. СЕ НАОЃАМЕ ВО НАСЕЛБА ВЕЛГОШТИ ВЕДНАШ ДО ОТПАДОТ.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NEVRUS KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.