Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Бербер ИЛЧЕ традиционално се грижи за убавината на најпознатите личности во Охридската чаршија. Долгогодишна традиција на берберскиот занает во срцето на Охрид, во Амамот

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Berber ILCHE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.