VIP SERVIS RENT A CAR Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ВИП СЕРВИС РЕНТА КАР од Скопје е компанија која дава услуги на превоз и изнајмување на ексклузивни возила со или без шофер на сите дестинации на Балканот како и Европа вцо завиност од желбите на клиентите. Услугите ги дфавама со високо квалитетни возила и персонал. Пречек и испраќање на гости од аеродромите во Скопје, Белград, Солун, Софија... навремено и безбедно.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VIP SERVIS RENT A CAR Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.