Butik Steki Chetiri

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 за сметка над 2.000 мкд по 6500 MKD Купување
  • 2% + 2,5 за сметка до 2.000 мкд по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Бутик Стеки 4 е специјализирана продавница за продажба на хулахопки, чорапи и класична женска конфекција. Имаме големи броеви на конфекција.

Повелете во Бутик Стеки кој постои за Вас од 1992 година и добијте ги Вашите бенефиции при користење на картичката.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Butik Steki Chetiri?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.