Butik Steki Chetiri

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 01.3.2024 до 15.3.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Бутик Стеки 4 е специјализирана продавница за продажба на хулахопки, чорапи и класична женска конфекција. Имаме големи броеви на конфекција.

Повелете во Бутик Стеки кој постои за Вас од 1992 година и добијте ги Вашите бенефиции при користење на картичката.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Butik Steki Chetiri?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.