Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ТРЕНЧ доо Скопје е основана 2004, а искуството од 1990...
Дејност: дизајн, подготовка и печатење на се што се печати: визитки, флаери, каталози, брошури, книги, календари, папки, каталози... , изработка на веб-страни, цд/двд умножување, снимање со дрон и видео-продукција. 
Нудиме квалитетна услуга, со совети и препораки за техничките и графичките решенија и потреби.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TRENCH Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.