Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Во КЛУБ ФМ секојдневно емитува програма во живо на територијата на град Скопје како и преку интернет. Продуцира сопствени емисси како и реклами за истите. КЛУБ ФМ има голема публика на слушатели. Гостувања од еминентни и познати ДиЏеи од Македонија и пошироко

Не можете да ја најдете вашата нарачка од CLUB FM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.