Avtomehanichar PECE Solidnos Prilep

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Автомеханичарски сервис ПЕЦЕ Солиднос Прилеп 
Ви нудиме решенија за вашиот автомобил : 
Сервис и одржување на сите видови моторни возила, 
сервисирање, ремонт, брз сервис, замена на масло во менувач и мотор, бушење на цилиндри, репарирање на радалици, рамнење на декли. 
Современа опрема и добро обучени мајстори. 
Наши принципи се професионалност, чесност, квалитетна и навремена услуга и задоволни клиенти.

Нашето долгогодишно искуство е гаранција за долг век на вашиот автомобил. 
Дојдете и уверете се во нашиот квалитет.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avtomehanichar PECE Solidnos Prilep?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.