Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Ве известуваме дека членските предности важат само на новосклучени договори.

Ви благодариме за разбирањето!

Опис

Т2 Дизајн е архитектонско студио кое изработува ентериерни, архитектонски и урбанистички решенија со современ и функционален карактер.
Ве известуваме дека членските предности важат само на новосклучени договори.


Ви благодариме за разбирањето!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од T2 DIZAJN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.