Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Cashback предностите не важат за месечните одржувања.

Опис

SmartClick нуди комплетни услуги во областа на развој на веб решенија, графички дизајн и маркетинг. Нашиот тим се состои од искусни програмери кои работат рамо до рамо со креативниот тим од дизајнери и маркетери и креираат уникатни решенија за вашиот продукт. Повеќе годишното искуство, вклученоста во повеќето проекти и соочувањето со различни видови на предизвици, ни овозможува да ви понудиме професионален совет за најразлични услуги. Нашата цел не е само да ги задоволиме потребите на клиентот, туку и да го фасцинираме. Квалитетот кој што го нудиме за услугите е докажан и прифатен од високо профилни компании низ светот (Канада, Америка, Австралија, Европските земји итн.)

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SmartClick?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.