Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Рибарница Стење е седум години на пазарот со предходно годишно искуство. Нуди свежа слатководна и морска риба и замрзната морска риба. Се наоѓа на улицата кај рибарниците. 
Печиме риба на скара.
 

Нудиме:
- Ослич;
- Калифорниска пастрмка;
- Скуша;
- Тиквешки и Преспански крап
- Ципура и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ribarnica STENJE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.