Cashback & Shopping Points

  • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Фирмата Рувекс-А д.о.о. има повеќегодишно искуство во увоз и дистрибуција на производи во Македонија на повеќе познати светски брендови како: HAMA, SBOX, Digitus, Ednet, Port Designs, Linksys, Kingston и други.
Се работи воглавно за ИТ асесоари, разни аудио/видео и телекомуникациски кабли, држачи за ЛЦД/Плазма ТВ уреди и проектори, торби и ранци за НБ комјутери и таблети, серверска опрема и друго.
Постигнатите резултати се должат на професионалниот пристап во работата, брзо и ефикасно исполнување на барањата на купувачите.
Наши партнери се меѓу другите:
НЕПТУН Македонија
Сеавус
КиК Техномаркет
Нетсетера
Палма
Дуна компјутери
Хубо Маркет
ТНТ иТ маркет
Ендава
Кватро
Макпетрол
Ај стаил
РИЕМ…..

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ruvex?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.