Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 09:00 - 19:00
  Сабота 10:00 - 17:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302114

Опис

Аптека Нико-Фарм се наоѓа во склоп на амбулантата во с. Турново и располага со голем асортиман на:
- ОТЦ (OTC) лекови
- Лекови на листата на ФЗО ( Фонд за здравствено осигурување )
- Бебешка храна и пелени
- Додатоци во исхрана
- Витамини
- Козметика
За совет и прашања нашиот стручен тим ви стои на располагање.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka Niko-Farm?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.