Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Сите производи на Fresh Мeat Мarket Andrea се добропознати на овие простори со оглед на тоа што брендот постои од 1998 година и се препознатлив бренд со врвен традиционален квалитет, здравствено безбедни и со препознатлив вкус.
На нашите потрошувачи им нудиме секогаш свежо месо од македонско потекло. За нас во Fresh Мeat Мarket Andrea, важно ни е производите да бидат со висок квалитет и лесно достапни за потрошувачите кои препознаваат производи со квалитет.
Цел на менаџерскиот тим на Fresh Мeat Мarket Andrea е високо позиционирање на домашниот пазар. Во целиот тој процес, целта е Fresh Мeat Мarket Andrea брендот да остане препознатлив за висококвалитетни и здравствено безбедни производи кои се омилени кај потрошувачите во Македонија.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Fresh meat market Andrea?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.