TEHNOMAK INZENERING

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ТЕХНОМАК ИНЖЕНЕРИНГ ДОО успешно работи над 10 години во комплексот МИКРО МАК кој се наоѓа на Индустриски пат во Битола. Продажниот салон се простира на површина од 300м2 и располага со широка палета на осветлување (лед, економични, обични светилки …) , електроматеријали (кабли, прекинувачи,осигурувачи, склопки) ,Опрема за видеоа надзор , Аларми, Лустери, рачен и електричен алат како и голем избор на железарија (купатилска галантерија, рачки, мерни инструменти),хтз опрема и слично.
Наш најголем приоритет е задоволството на купувачот и се стремиме кон најдоброто што може да го понудиме на пазарот. Довербата што ни ја даваат нашите клиенти е наше најголемо постигнување и мотивација за понатамошна успешна соработка со постоечките, а и со нови клиенти.Нашиот тим е организиран, посветен и одговорен во секој момент да ги исполни желбите и побарувањата на нашите потрошувачи.Големо внимание се обраќа кон квалитетот на нашите производи, се со цел нашите клиенти да уживаат во она што го купуваат.
Техномак Инженеринг – вашиот професионален партнер со најдобри цени во регионот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TEHNOMAK INZENERING?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.