Vali Tobacco Shop

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Cashback kartela nuk vlen per blerjen e cigareve dhe prepaid rimbushjet e telefonave.

Cashback картичката не важи за купувања на цигари и припејд надополнувања на кредит за мобилни.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vali Tobacco Shop?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.