Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 22:00
  Недела 08:00 - 17:00
 • Контакт
  Булевард Никола Карев Пластичарска Улица.
  Контакт Телефони:
  075 425 625
  072 247 121
  071 312 821
  070 338 660
  071 347 347
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36302088
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

Се на едно место и за вашиот дом, електроника, аксесоари, мебел, алати и бела техника. 
Хомакс , Електрика , Кујна , Мебел , Санитарија , Канцеларија , Поклони

Не можете да ја најдете вашата нарачка од HOMAX Eurokom?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.