Cashback & Shopping Points

  • 4% + 5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ВАШЕ ТАКСИ Е КОМПАНИЈА КОЈА ВРШИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ ВО СКОПЈЕ :
СКОПЈЕ-АЕРОДРОМ СКОПЈЕ
СКОПЈЕ-СОЛУН
СКОПЈЕ-СОФИЈА
СКОПЈЕ-БЕЛГРАД
И ДР. ДЕСТИНАЦИИ ЗАКАЖЕТЕ ОДНАПРЕД И УЖИВАЈТЕ ВО ВАШЕТО ВОЗЕЊЕ.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Vashe Taksi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.