Servis za cistenje - MP KOMPANI

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

МП Компани Ви ги нуди следните услуги:
- Рачно чистење и оддржување на станови, канцеларии, деловни објекти
- Хемиско чистење на душеци и тапациран мебел
- Машинско перење и сушење на теписи и теписони на лице место со професионални машини
- Чистење и полирање на мермер, ламинат, гранит, линолеум, плочки
- Чистење на прозори и стакла, достапни и не достапни
- Изнајмување на скеле со сертификати за безбедност

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Servis za cistenje - MP KOMPANI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.