Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Ordinanca Stomatologjike REDENT Dibër, Ju ofron pacienteve sherbime stomatologjike
bashkekohore me teknologji dhe me materiale cilesore.
Ne REDENT Ju ofrojme keto sherbime:
- Sherimin dhe trajtimin endodontik te dhembeve
- Mbushjen e dhembeve me mbushje nanokompozite
- Pastrimin e gureve te dhembeve, larjen e pllakut dental si dhe zbardhjen e dhembeve
- Vendosjen e punimeve protetikore fikse: Kurora metalkeramik dhe zirkon
- Proteza te skeletuara - Vizil proteza, dhe proteza totale
- Proteza ortodontike per femije etj.


Dr. Agron Pasholli
Tel. 070-400-778
redent2013@gmail.com

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU REDENT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.