DRAMSKI TEATAR Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 5% + 6 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

ДРАМСКИ ТЕАТАР Скопје во својот домен на работа има приредување на драмски изведувачки претстави за пошироката публика. Секој ден во неделата приредува разни претстави според детално утв рдениот план и програма за истите за тековната година или месец. Продава билети за истите, поединечно или групно
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DRAMSKI TEATAR Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.