INTERMEDIA SKOPJE

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Музичкото студио ИНТЕРМЕДИА 
ви нуди професионалност, стручност и совршеност.

Сите овие одлики доаѓаат заедно за да се произведе материјал со одличен звук.
Во себе вклучува: 
-Професионално снимање – Сите формати (аналогно, дигитално и миди)
-Дигитално едитирање
-Мастеринг Услуги
-Аудио-Реставрација и Формат трансфери
-Продукциски и музички аранжман
-Далечинско снимање (снимање во живо)
 ИНТЕРМЕДИА  е музичко студио посветено на сервисирање на уметници и клиентите кои се вклучени во музичката индустрија. 
Цела на студиото е да се обезбеди на уметниците и клиентите професионална и уникатна средина, која е важна за конечниот производ да може да ги задоволи потребите на носачите на звук.
ПОВЕЛЕТЕ!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од INTERMEDIA SKOPJE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.