Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Бутик за Женска облека од најновите светски модни трендови со екстра квалитет. 
Голем избор натрендовски парчиња, Фустани, Панталони, кошули, костими за капење....
Кај нас секогаш ке добиете најмногу за вашите пари.


Известување
За производите што се над 20% попуст не може да се добијат предности од кеш бек.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BUTIK IMPRESS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.