Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник, Четврток - Сабота 08:00 - 21:00
  Вторник 08:00 - 20:00
  Среда 08:00 - 16:00
 • Контакт
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36302043
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Услови


Cashback World членските предности не важат за компјутери и компјутерски делови

Опис

.Фирмата се занимава со:
- продажба на компјутери и компјутерска галантерија
- изработка на реклами и рекламни материјали
- дигитално печатење на ПВЦ фолија, церада и колор ласер
- сечење на ласер и гравирање на плексиглас, дрво, метал и сл.
- продажба на канцелариски материјали
- флаери, визит карти и др.

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SOFT COPY?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.