EKOMONT DIZAJN

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card

Контакт

Опис

ЕКОМОНТ ДИЗАЈН вршу услуги на изведба на фасади на секакви објекти, внатрешна и надворешна изведба во гипс картон. 
Врши и продажба на материјали за завршни работи на фасади и гипс картон.  Исто така има и тим за молерофарбарски услуги, за внатрешно и надворешно молерисување. Сите задачи ги извршуваме брзо и професионално

Не можете да ја најдете вашата нарачка од EKOMONT DIZAJN?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.