TRIMED - Oprema za milenici, pcelarstvo, pcelni proizvodi i izrabotki od stiropor

Cashback & Shopping Points

 • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 09:00 - 19:00
 • Контакт
  mob: +389 75 353 598
 • ID на Трговски Партнер
  36302036

Опис

ТРИМЕД е специјализирана продавница за продажба на широк спектар опрема од повеќе области. Нашето портфолио го сочинуваат:
- опрема и храна за домашни миленици (поводници, облека, транспортери, храна, витамини, легла,...);
- опрема за пчеларство (центрифуги, млинови, сандаци, рачен и електричен алат, заштитна опрема...);
- пчелни производи од сопствени пчеларници (мед, полен, прополис, млеч);
- декоративни украси имиња и изработки од стиропор за свадби, родендени и реклами.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TRIMED - Oprema za milenici, pcelarstvo, pcelni proizvodi i izrabotki od stiropor?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.