Rent a Car Escape

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Rent a car Escape - Ohrid е основана во 2008 г. Професионалното тимско работење и односот со нашите клиенти не прави да сме најдобра агенција од ваков тип во Охрид а и пошироко,

Располагаме со нови возила целосно опремени, исто така кај нас може да се изнајми скутер како и велосипеди.

„The first and oldest rentacar agency in Ohrid 
Welcome to the rent-a-car Escape Ohrid!“„Rent a Car ESCAPE was founded in the year 2008. Professional, teamworking and perfect relation with our clients made this company one of the best in Ohrid as well in Macedonia.“„Rent a Car "Escape" Team is always at your disposal with suggestions what places to visit, like, what cities, villages, lakes, mountains, national parks, wineries and restaurants with great location but cheap prices.“

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rent a Car Escape?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.