Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Сончева земја произведува лешници од сортата Тонта Џентиле на сопствени површини од над 9 ха. Фамилијарна компанија која работи согласно принципите на одржливи насади имплементирајќи најсовремени технологии во земјоделието.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Sonceva Zemja?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.