Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Студио Оринџ е студио кое сака да ги задоволи сите ваши потреби и да го олесни патот до посакуваниот дом и простор.

-Архитектонски проекти
       Проектираме, куќи, згради, доградби, надградби, административни, колективни објекти, со изготвување на комплетна документација за истите.

-Ентериер
       Ентериерот посебно ни претставува задоволство. Дизајнираме ентериери со детално изготвени проекти и 3D реалистични прикази.

- Дизајнерски производи
        Нудиме, нарачка и монтажа на дизајнерски кујни, еден посебен сегмент во вашиот дом. 
- Имаме широка палета на дизајнерски тапети и теписи од добро познати европски производители.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Studio Orange?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.