Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Профимак 2013 ДООЕЛ Битола се занимава со увоз и продажба на широк спектар на резервни и потрошни делови за моторни пили, тримери и косилки. 
Нашата цел е пристап со максимална професионалност и логистика во опслужување на нашите корисници.


Профимак 2013 ДООЕЛ се занимава со увоз и продажба на широк спектар на резервни и потрошни делови за моторните пили, косилките и тримерите од најреномираните светски производители Штил, Хускварна, Долмар, Јонсеред, Алпина, како и за се позастапените кинески производи.

Застапници сме за производите на реномираниот светски производител Carlton (САД), од чија програма најзастапени во нашиот асортиман се ланците за пили, турпиите за ланци, мачеви и останати потрошни делови за моторни и електрични пили.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PROFIMAK 2013?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.