Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% 31 - Стоматологија и забна техника
  • 1% Cashback + 8% Протетика и имплантологија
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Желбата за убава насмевка е присутна кај секој човек без разлика на полот, возраста или професијата. Во стоматолошката ординација ЗЛАТАНОСКИ во пријатен амбиент,посветено и секако безболно пациентите добиваат исклучителни резултати и пријатно искуство со индивидуален пристап за секој посебно.Насмевката ја има таа моќ да ве направи атрактивни,да ви го подобри расположението,да го намали стресот и да ви помогне да останете позитивни.Која и да е Вашата приказна дозволете да бидеме дел од неа!
                                                                                  Со почит
                                                                               Тимот на ЗЛАТАНОСКИ
Our team D-r Goran Zlatanoski- oral surgeon and D-r Lidija Zlatanoska- general dentist always respond to your expectations no matter they are health, functional or аestetic nature.
Everyone wants to have a smile they feel good about no matter their age, gender or professions.
In our office in comfortable ambient, professional and of course painless, our patients got exceptional results and pleasing experience as well.
Your smile makes you attractive, it changes your mood, relieves stress and helps you stay positive. So, whatever the story may be, we’d like to be a part of yours!
                                                                            Sincerely,
                                                                    ZLATANOSKI DENTAL TEAM

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU ZLATANOSKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.