Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Смарт колор е компанија чија основна дејност е трговија со бои и лакови, лепила и други производи за завршни работи во градежништвото, како и потребниот молерско–фарбарски алат. „Смарт колор“ е модерна трговска фирма која работи по светски стандарди.

Сите оние кои го имале задоволството да купуваат во нашата продавница виделе дека освен бои, лакови, четки и друг алат и опрема, можат да сметаат на асистенцијата и љубезноста на едуцираните продавачи како и на ниските цени. Истовремено, нашиот тим ќе Ви понуди совети, идејни решенија и помош при донесувањето на одлуките, упатства за аплицирањето на производите како и помош и решенија при евентуалните проблеми кои се појавуваат во домот: влага, мувла, чад итн.

Во нашата продавница има и машини за компјутерско нијансирање и мешање, со кои на секој молер и заинтересиран купувач му излегуваме во пресрет лесно и брзо да дојде до саканата нијанса. За таа цел, ние Ви нудиме избор на повеќе од 10000 нијанси по каталог на RAL, NCS, ER-LAC, но истовремено, кај нас можете да добиете и боја која сте ја одбрале надвор од каталошката понуда. Освен тоа, создадовме и сопствена база на податоци во која се запишани сите компјутерско нијансирани бои и која се активира секогаш кога тоа ќе им притреба на нашите клиенти. Со тоа овозможуваме постојан увид во изработените бои, нивната количина и тоа со стопроцентна сигурност.

„Смарт колор“ е фирма основана во 2004год. Вработените во оваа фирма го негуваат современиот начин на работа, што подразбира врвен квалитет и знаења со што им се приближува на сé побројните купувачи и партнери. Ваквиот поволен однос помеѓу квалитетот и цените се постигнува со стабилни релации помеѓу добавувачите како и со воспоставување взаемна доверба помеѓу вработените и и купувачите.

Заради одржување на високите стандарди на квалитетот и услугите, нашата фирма постојано врши континуирана едукација на вработените за да може постојано да се следат најновите еколошки стандарди, а истовремено и најмодерните технолошки истражувања, кои во моментов се актуелни во светот. За таа цел, соработуваме со докажани производители од Европа, како и со производители од соседните земји. Во нашиот асортиман ќе најдете бои кои се наменети токму за Вас и Вашите потреби за боење на внатрешните ѕидови, надворешните фасади, полиуретански бои и лакови за Вашиот мебел, како и лакови за паркет и заштита на дрво.

Уживајте во обоениот свет кој ние Ви го нудиме!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Smart Kolor?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.