Olympia Motors Outlet

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback Deal* Сега 2,5% наместо 1% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Olympia Motors Outlet e новосоздадена, клиентски ориентирана компанија која се базира на долгогодишното искуство во автомобилската индустрија, работа со клиенти (физички и правни лица), сопственици на возила од брендовите на Опел, Шевролет, Форд, Волво и останати брендови и типови возила. Искуството од работа со преку 20.000 задоволни клиенти ни даваат за правo да бидеме сигурни во понудата на користени патнички и комерцијални возила со гарантиран квалитет и целосна сервисна историја.
Мисијата на ОМО е да е да го промениме искуството на купувачот при купување на половно возило, како и да поставиме нови стандарди при привлкување на клиенти и продажба на користени возила.
Нашата Визија е да станеме лидери на маркетот со оптимална понуда и квалитет како и синоним за задоволни купувачи на возила. Да станеме водечки и иновативен бренд кој ќе им пружи на клиентите најдобри решенија за нивните барања, да ја градиме лојалноста заедно. да не ја чекаме иднината, туку да ја создадеме.
Вредности: Ценовната политика, професионалниот тим, голем лагер на квалитетни возила возила и долгогодишното искуство, се дел од промените кои ги носиме и нудиме на сегашниот пазар.
Ориентирани кон клиентите: Континуираната посветеност кон промовирање на вистинските вредности и премиум услуга кон нашите клиенти, далеку над пазарните услови и понуди е тоа кое ќе направи разлика на пазарот.
Квалитет: Севкупната понуда за возила на Olympia Motors Outlet е базирана на строг акцент на гарантираниот квалитет. За секое возило компанијата дава вистинска информација и гаранција за потеклото, сервисната историја како и разновидни алатки кои би помогнале да се обезбедите со најадекватното и ценовно најоптимално возило за вашите потреби.


 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Olympia Motors Outlet?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.