Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Купувањето се врши само преку нарачка и домашна адреса.

Опис

ИЗДАВАЧКА ДЕЈНОСТ 88, СЕ ЗАНИМАВА СО ПРОДАЖБА НА КНИГИ ЗА ДЕЦА И ЗА ВОЗРАСНИ ОД СИТЕ ЖАНРОВИ, СТРУЧНА ЛИТЕРАТУРА ОД ОБЛАСТА НА МАРКЕТИНГОТ И ЕКОНОМИЈАТА, УЧИЛИШНИ ТЕТРАТКИ, БЕЛЕЖНИЦИ, БОЕНКИ, УЧИЛИШЕН ПРИБОР И КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ. ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА ИСТО ТАКА СО ПРЕТПЕЧАТАРСКИ И ПЕЧАТАРСКИ УСЛУГИ: ПРЕЛОМ НА ТЕКСТ, ДИЗАЈН НА КОРИЦА И ПЕЧАТЕЊЕ КАКО И ДИЗАЈНИРАЊЕ И ПЕЧАТЕЊЕ ФЛАЕРИ ОД СИТЕ ОБЛАСТИ. КУПУВАЊЕТО СЕ ВРШИ ПРЕКУ НАРАЧКА И ДОСТАВА НА ДОМАШНА АДРЕСА.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од 88?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.