GLOBAL TRANSFER SERVIS Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 12.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

GLOBAL TRANSFER SERVICE is company on macedonian market more from 10 years who offer a transport to all region and europa for good price.We offer also group trips,balkan trip 7+days,europa trips 14+days, airport transfers,buseness trips,city tours (with, or with out guide) wine tour etc etc.We have good condition vehicles,cars,mini van 8+1,mini bus, big buses. We offer also bank payment.ГЛОБАЛ ТРАНСФЕР СЕРВИС е компанија која на Македонскиот пазар е повеќе од 10 години и нуди превоз низ целиот регион како и Европа по дробри услови и цена.Ние нудиме групни патувања, Балканска тура од 7 + дена, патувања низ Европа 14 + дена, трансфери на аеродроми, Патувања (со или со водич), Вински турнеи итн. Ги имаме најдобрите добри возила, автомобили, Мини комниња 8 + 1, Мини-автобуси, како и големи автобуси. Не можете да ја најдете вашата нарачка од GLOBAL TRANSFER SERVIS Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.