PZU LI-DENT Kochani

Cashback & Shopping Points

  • 9% Cashback Deal* Сега 9% наместо 3% Cashback Валиден од 23.3.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Ordinacija po opsta stomatologija sto nudi stomatoloski uslugi:
-cistenje zaben kamen,
-poliranje,
-plombiranje so kompozitni plombi,nanokompozitni plombi,
-lekuvanje na zabi,endodonski tretman,
-vestacki koronki,mostovi
-totalni protezi,parcijalni protezi

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU LI-DENT Kochani?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.