Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Постоиме од 2000 година, областа во која што работиме е домаќинство,текстил и детски играчки. Компанијата ''ТРЕНД'' моментално располага со 4 продавници во Охрид.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TREND 2?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.