Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 20 - Вулканизер (поправка, монтажа, замена на гуми)
  • 2% + 2,5 Продажба на гуми
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Prodazba i servis na site vidovi na pnevmatici za patnicki i teretni vozila / Vulkanizer / Perenje / na site patnicki i teretni vozila 
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RISTOV-TREJD?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.