Knizharnica KULTURA

Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 01.3.2024 до 15.3.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник, Среда, Петок 08:00 - 20:00
  Вторник, Четврток 08:00 - 20:00
  08:00 - 20:00
  Сабота 08:00 - 17:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36301918

Опис

Нудиме голем избор на книги за деца и возрасни како и канцелариски матријали и врсиме услуги како печатење и фотокопирање на документи книги и слично.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Knizharnica KULTURA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.